Mette Bahnsen

Den første dokumentarfilm jeg lavede var portrætfilmen “Jutta Ravn”, der handler om en sej landkone og en traktor der ikke vil starte. Siden hen har jeg bl.a. tilrettelagt filmen ”Åbenhed gør stærk– om skizofreni i familien”, som er blevet brugt til psykoedukation i hele landet.

I 2008 lavede jeg film om mindfulness baseret kognitiv terapi og har derefter produceret adskillige film om mindfulness i samarbejde med førende mindfulnessforskere fra hele verden.

Jeg har mange ideer til film jeg gerne vil lave i fremtiden indenfor mental sundhed:eks.om psykoedukation i depression, bipolar lidelse, angst, OCD osv. Om betydningen af grønne omgivelser for mental sundhed osv. Kontakt mig gerne hvis du mangler en film indenfor disse områder, eller har en anden ide. Jeg er uddannet cand. mag i nordisk og film/tv fra Århus Universitet.

Kontakt

Christian Suhr

Min første dokumentarfilm var “Want a Camel, Yes?” om kameldrivere ved pyramiderne i Egypten. Siden hen har jeg har instrueret de prisvindende etnografiske film “Unity through Culture” (med Ton Otto, DER 2011), “Ngat is Dead” (med Ton Otto and Steffen Dalsgaard, DER 2009).  I 2013 har jeg har redigeret bogen “Transcultural Montage” (med Rane Willerslev, Berghahn 2013).

Jeg har lavet en række artikler om visuel antropologi, åndebesættelse, og psykiatri. Mit nuværende film og forskningsprojekt fokuserer på traditionelle former for helbredelse i Egypten.

Kontakt